De Belastingdienst

Project: Gemakkelijker betalen met de Internet Kassa

De Internet Kassa van De Belastingdienst is een centraal punt om online betalingen af te handelen. In de eerste fase kan betaald worden met iDeal. Mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid met creditcard, e-Mandate en PayPal. Het systeem moet hoge transactievolumes op piekmomenten kunnen garanderen en moet voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.
SDB Java is intensief betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe hoog-beschikbare applicatie die online betalingen vanuit diverse portalen van de Belastingdienst mogelijk zal maken. Eind 2016 moet de Internet Kassa klaar zijn voor productie.

 

Taal/Tools: Java, JEE, EJB 3.0, JPA, JMS, Maven, Wicket, DB2, WebSphere, Jenkins, SonarQube

 

Project: DAE, een Digitale Aangifte Erfbelasting.

De applicatie waar SDB Java momenteel aan meewerkt ondersteunt alle verschillende processtappen bij het verwerken van een Digitale Aangifte Erfbelasting tot en met afronding van het proces met een digitaal bericht in de MijnOverheid berichtenbox of een aanslagbrief op de deurmat. In een kantoor webapplicatie, die is gekoppeld aan de aangifteapplicatie, kunnen kantoormedewerkers ook handmatig de aangiftestappen ondersteunen. Zo kan een kantoormedewerker een verworpen aangifte in behandeling nemen, gegevens aanvullen, de zaak tijdelijk parkeren voor overleg met de contactpersoon van de aangifte om uiteindelijk het proces weer volledig geautomatiseerd te laten verlopen.

 

Taal/tools:  Angular.js, Typescript, JavaScript frameworks, Apache TomEE, Java2E,  JDK 7, Websphere, Eclipse Neon IDE, Maven, Git, Sonar Jenkins
Zet de stap naar Meesterschap

Bij SDB kun je rekenen op uitdagende projecten, onze persoonlijke aandacht en begeleiding én een op maat gemaakt groeipad.
Wij ondersteunen jouw streven naar Meesterschap met:

  • een uitstekend salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • aantrekkelijke incentiveregeling
  • riant opleidingsbudget
  • leuke sociale activiteiten
  • zeer ervaren en gezellige collega's
  • continue groei op vooruitstrevende projecten
  • jaarlijkse SDB Scrum Kennisevent in bijv. Barcelona, Valencia, Dublin etc

Spreekt jou dit aan?

Dan willen we je graag beter leren kennen.

 

Bel ons nu voor een afspraak en ontvang tijdens onze kennismaking direct de Limited Edition Star Wars X-Wing Drone voor thuis.

 

En word Master in Java.

Bel ons nu voor een afspraak

Wim Bocxe

Business Unit Manager

Wil je als nieuwe collega mee in oktober naar Krakau? Bel mij, je ticket ligt dan klaar.

06 - 29 45 96 76

Richard Jansen

Directeur

Jouw weg naar Java Meesterschap is slechts één kopje koffie verwijderd om realiteit te worden.
Neem gelijk de X-Wing drone mee naar huis.

06 - 23 31 23 55