Open Sollicitatie – Amsterdam

Introductie

SDB (sinds 1988) is een leading provider van Java. SDB ontwikkelt bedrijfskritische applicaties, portals, internet- en mobiele applicaties voor vooruitstrevende klanten in Nederland en daarbuiten. Tevens zetten wij onze expertise in bij klanten op locatie. SDB is partner van IBM, LogicaCMG, Ordina, Microsoft, Sun, EPO, ICTU etc. Onze focuspunten zijn: Java/J2EE, IBM Websphere, Open Source, SCRUM /Agile Development, XML, Webservices.

Software bouwen is onze passie. Dat vinden wij het leukste wat er is, zeker als het gaat om mission critical applicaties. Java verstaan wij als geen ander en wanneer de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit en technologie zijn wij op ons best.

Organisatie

Bij SDB Java bouwen en onderhouden wij mission critical Java applicaties, zoals wereldwijd toegankelijke portals, (inter)nationale consumenten-, bedrijfs- en internetapplicaties.

Functie

Zijn er momenteel geen vacatures of opdrachten waarop jouw profiel aansluit, dan kan het heel goed zijn dat wij je toch graag verwelkomen als collega.


Functie eisen

Wil je graag voor SDB Professionals aan de slag? Stuur dan een CV naar werkenbij@sdb.nl of via onderstaand formulier. Wellicht dat we tijdens een gezellig potje poolen de mogelijkheden kunnen bekijken. Al hoewel dit natuurlijk geen eis is….

Inlichtingen

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Wim Bocxe (Business Unit Manager) op 06 Р2945 9676 of w.bocxe@sdb.nl. 

Sollicitatie

U kunt uw open sollicitatie ook doorgeven door het onderstaande formulier in te vullen:

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen